Back to Top
PRODUKCE
Ray Bradbury's 2116 | foto: Kristýna Junková, 2016

Samozřejmě vždy a všude někdo tahá za nitky a nejinak je tomu u pana Marionetta. Kdo přesně se tedy skrývá v zákulisí? Seznamte se s užším produkčním týmem:

Vendy Křepelková

VendyPrezidentka Gallimaufry z. s., produkční, projektová manažerka a zakladatelka nově vznikající audiovizuální sekce společnosti. V Gallimaufry působí od samého začátku její existence a podílela se na všech jejích projektech, ať už šlo o vzdělávací projekty (Musical Performance Workshop), koncerty nebo představení.
Pokud napíšete do produkce, velmi pravděpodobně se dopíšete právě jí.

Funny fact:
Oblíbené ovoce: strawberries, raspberries & Bradburies

Jakub Gabriel Rajnoch

JakubJakub Gabriel Rajnoch je vokální chameleon, jenž se umí převtělovat ze zpěváka v muzikálech či acappellách přes hráče v kapele nebo orchestru až po produkčního, technika či autorskoprávního poradce v nejen divadelních souborech. Je renesanční člověk, který vyrobí kočkostrom, připraví onigirazu a zbylou rukou oddiriguje sborový koncert. Je srdce, láska, co tluče pro hudbu, komponování, aranžování a každý dobrý kolektiv či přítele. Je poutník létající světem, poznávající přírodu, zdolávající město v parkourovém stylu nebo odpočívající v rytmu capoeiry. Je děsnej rejpal a perfekcionista, šípem míří vždy na střed a nedává si malých cílů. Zvláštní znamení: Je to mistr nekorektních poznámek a humoru.

Významné projekty: Ray Bradbury’s 2116 (2016), Eurovision Song Contest (2019), Green Day’s American Idiot (2020) and much more at jagara.cz

Martin Bára

MartinDivadelní nadšenec a produkční. Pokud byste ve slovníku hledali heslo „produkční“, bude tam právě jeho fotka, jelikož prakticky neexistuje věc, kterou by nedokázal zařídit nebo zprostředkovat. Faktem je, že si před ním netroufáme žertovat o tom, že bychom chtěli ponorku nebo letadlo, protože v nás jeho schopnosti a nasazení vyvolávají obavu, že by oba dopravní prostředky stály do týdne pod naším oknem.

Webmaster

WebmasterIT specialista, webmaster a technik. Více toho o něm nemáme povoleno zveřejnit, můžeme jen konstatovat, že existuje, a někteří z nás ho i viděli.